Just nu arbetar jag, Mikael Glännström, ideellt med denna sida, när jag har tid över. Förhoppningen är att jag ska kunna arbeta med denna sida på heltid med att finslipa materialet och erbjuda gratis och kvalitativ information om psykologi och självhjälp till personer i behov av stöd.

För att detta ska bli verklighet, krävs finansiering:

LICENSER

Det är tänkt att onlineterapi.nu ska finansieras av licenser, där licensägaren kan nyttja materialet på hemsidan för eget bruk. Allt innehåll är gratis för privatpersoner, men om kommuner, förvaltningar, organisationer eller företag vill nyttja innehållet så krävs en licens.

Förutom egennyttan i att kunna använda sig av licensen och onlineterapi.nu s innehåll stöttar man också arbetet med att förebygga psykisk ohälsa, samt främja psykologiskt välmående.

DONATIONER/SPONSRING

Det finns privatpersoner, föreningar och företag som arbetar aktivt med att främja psykologiskt välmående. Dessa kan donera eller sponsra med pengar för att utveckla hemsidan ytterligare:

  • Donationer
  • Sponsring

BIDRAG/STIPENDIER

Onlineterapi.nu bedrivs som ett ideellt projekt. Vinsten går uteslutande till utveckling av hemsidans innehåll och tjänster. Detta gör att projektbidrag och stipendier kan vara aktuella att finansiera sidans utveckling. En långsiktig ambition är att fler ska kunna vara med och arbeta med projektet på heltid.